08/04/2014

NyanCon 2014


Letošnje leto se po enoletnem predahu spet vrača avstrijska konvencija NyanCon, ki bo potekala 19. in 20. julija 2014 v Volkshaus Pichling, Lunaplatz 4, Linz, Avstrija (glej zemljevid spodaj).
Tudi vstopnice so že v predprodaji. Za sobotno boste odšteli 11 €, za nedeljsko 10 € in za ConTicket 20 €. Predprodaja se zaključi 5. 7. 2014. Po tem datumu bo vstopnice možno kupiti samo še na kraju dogodka, vendar pa bodo, kot po navadi, cene nekoliko višje. Tako boste morali za sobotno vstopnico odšteti 13 €, za nedeljsko 12 € in za ConTicket 22 €. Vstopnice lahko naročite TUKAJ.


Organizatorji obljubljajo pester program, ki bo vključeval razna predavanja, delavnice in tekmovanja. Med delavnicami so zaenkrat izpostavili delavnico pravilnega oblačenja yukate, medtem ko za zdaj še niso razkrili, kakšna predavanja in tekmovanja pripravljajo za obiskovalce, zato najbolje, da vsake toliko časa obiščete njihovo uradno stran (kliknite na krepko pisavo), kjer imate tudi odštevanje do dogodka.
Tudi okvirni program še zaenkrat ni znan. No, saj niti ne more biti, glede na to, da je do same konvencije še dobre tri mesece, ampak verjetno lahko v naslednjih tednih pričakujemo kar obširno dopolnitev vsega, saj bo 19. julij kar hitro tukaj. Vse okoli NyanCona lahko spremljate tudi na njihovi FB strani in na twitterju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...