25/06/2014

Angleško podnaslovljeni podaljšani napovednik za "Sailor Moon Crystal"


Severnoameriški založnik in distributer Viz Media je začel predvajati angleško podnaslovljeno podaljšano verzijo napovednika za animejsko serijo Pretty Guardian Sailor Moon Crystal. V napovedniku je tako moč slišati še več glasbene podlage iz animejske serije kot tudi še več posojevalk glasov. Med že znanimi tako najdemo posojevalke glasov, kot so Kotono Mitsuishi kot Usagi Tsukino/Sailor Moon, Hisako Kanemoto kot Ami Mizuno/Sailor Mercury, Rina Satou kot Rei Hino/Sailor Mars, Ami Koshimizu kot Makoto Kino/Sailor Jupiter in Shizuka Itou kot Minako Aino/Sailor Venus. Poleg teh glavnih posojevalk glasov pa sta tukaj še posojevalka glasu Ryou Hirohashi kot Luna in posojevalec glasu Kenji Nojima kot Tuxedo Mask/Mamoru Chiba.
Zgodba se osredotoča na malce nerodno in cmeravo, a hiperaktivno Usagi Tsukino, ki obiskuje drugi letnik srednje šole, katera nekega dne sreča Luno, govorečo črno mačko s srpastim mesecem na čelu, ki ji pove, da ni navadno dekle, temveč varuhinja ljubezni in pravice v mornarski uniformi, imenovana Sailor Moon. Kot varuhinja pravice mora tako Usagi s pomočjo ostalih varuhinj najti skrivnostni srebrni kristal, da zaščiti princeso. Za tem kristalom pa stremi tudi kraljica Beryl, ki vlada Temačnemu kraljestvu. Tako odpošlje svoje sluge v mesto, kjer živi Usagi, da ga najdejo, kar povzroči niz nenavadnih dogodkov.
Ta nova animejska adaptacija bo torej vsebovala 26 epizod in se bo predvajala dvakrat mesečno, vsako prvo in tretjo soboto v mesecu, kar pomeni, da se bo predvajala eno celo leto. Prva epizoda se bo tako predvajala že 5. julija, kar je že čez 10 dni. Na voljo bo na spletni storitvi Niconico. Serija se bo simultano predvajala tudi na spletnih storitvah Crunchyroll, Hulu in Neon Alley. Podaljšano verzijo napovednika z angleškimi podnapisi si lahko ogledate spodaj.
Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...