11/06/2014

Anime "Majimoji Rurumo" se začne 9. julija


Na uradni strani prihajajoče komične animejske serije Majimoji Rurumo so potrdili, da se bo prva epizoda animejske serije premierno predvajala 9. julija na petih televizijskih kanalih, in sicer na AT-X, TOKYO MX, Sun TV, KBS Kyoto in TV Aichi. Predvajala se bo tudi še na treh nadaljnjih kanalih, in sicer 11. julija na BS11, 12. julija na Nico Nico Douga in 16. julija na Nagasaki Housou. Anime sloni na priljubljeni istoimenski mangi, katere avtor je Wataru Watanabe (Yowamushi Pedal).

Prvi sklop mange, na kateri sloni tudi animejska adaptacija, je izhajal v reviji Monthly Shonen Sirius založbe Kodansha med leti 2007 in 2011, poglavja pa so bila zbrana v 7 zvezkih. Zgodba govori o izobražujoči se čarovnici Rurumo in dijaku Kouti Shibakiju, kateri uporablja čarobne karte, da bi naučil mlado čarovnico čarati in da bi mu uresničila želje. A vsaka karta terja delček njegovega življenja.

Drugi sklop, imenovan Makai-hen (Čarobni svet), je tudi izhajal v isti reviji med leti 2011 in 2013, posamezna poglavja pa so bila zbrana v 4 zvezkih, medtem ko tretji sklop, imenovan Houkago no Mahou Chugakusei (Čarobni dijak z obšolskih dejavnosti), ki je začel izhajati avgusta 2013, izhaja še danes. Prvi zvezek z zbranimi poglavji bi po načrtih naj izšel 9. julija, torej na isti dan, ko bo premiero doživela animejska serija.

Skladbo Seiippai Tsutaetai! (Na vso moč si želim povedati!), ki se bo vrtela v najavni špici, izvaja Suzuko Mimori. Celotna verzija bo izšla 6. avgusta kot njen četrti single. Mimorijeva bo sicer tudi posojala glas Rurumo, glavni junakinji animejske serije. Spodaj si lahko pogledate njen sporočilni video.


Vir: Crunchyroll

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...