16/06/2014

Dan Japonske: Zemljevid aktivnosti


Sobota, 21. junija, je vse bliže in očitno so priprave na "Dan J" v polnem teku. Kot smo že poročali, se dogajanje v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča v Ljubljani prične že ob 10. uri, čeprav je uradna otvoritev prireditve šele ob 10:30.
Poleg programa na glavnem odru in programa celodnevnih aktivnosti je te dni izšel tudi zemljevid, kje v Marmorni dvorani bodo določene aktivnosti potekale. Ogledate si ga lahko spodaj.
To je že tretji Dan Japonske. Prvi je bil organiziran leta 2012 ob Zbiljskem jezeru, prav tako tudi drugi, ki je bil leta 2013. A če je bil prvi organiziran v poletnem času, je bil drugi v jesenskem. Letos so ga, kot je sedaj že več kot očitno, ponovno prestavili na poletni čas, povrhu pa še poskrbeli za novo lokacijo, ki je tokrat torej Gospodarsko razstavišče v Ljubljani.

Veleposlaništvo Japonske v Sloveniji, ki je organizator prireditve, vas tako tudi letos vljudno vabi, da se jim pridružite pri odkrivanju japonske tradicionalne in sodobne kulture.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...