16/06/2014

High School DxD dobi 3. sezono


Založnik Fujimi Shobo je sporočil, da je produkcija 3. sezone televizijske animejske adaptacije lahkih romanov High School DxD, katerih avtor je Ichiei Ishibumi, dobila zeleno luč.

Originalna serija lahkih romanov, za katero riše ilustracije Miyama-Zero, se osredotoča na Isseija Hyōdōja, trapastega, pohotnega srednješolca v 2. letniku, ki ga že na čisto prvem zmenku nasploh dekle ubije. Issei, kateremu glas posoja Yuuki Kaji, se tako reinkarnira kot demon in začne služiti višji demonki Riasu, ki je tudi najlepše dekle na njegovem kampusu. Slednji glas posojaYōko Hikasa.

Režiser prve sezone, ki jo je izdal studio TNK, je bil Tetsuya Yanagisawa, medtem ko je scenarij pisal Takao Yoshioka, like pa je načrtoval Junji Goto. Prva sezona se je na Japonaskem premierno prikazovala leta 2012, medtem ko se je druga sezona predvajala lansko poletje. Na njej je delalo večino osebja in zasedbe iz prve sezone.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...