27/09/2014

BUMP OF CHICKEN in manga "3-gatsu no Lion"


Posebni izdaji 10. zvezka mange 3-gatsu no Lion (Marec prirjove kot lev), katere avtorica je Umino Chika (Hachimitsu to Clover) in ki izide 28. novembra, bo priložen CD plošček z novo skladbo skupine BUMP OF CHICKEN, ki nosi naslov Fighter.

Do tega sodelovanja je prišlo, ker je Umino velika oboževalka te skupine in ker člani te skupine redno prebirajo njeno mango. Projekt njihovega sodelovanja se imenuje 3-gatsu no Lion meets BUMP OF CHICKEN. Tako je skupina sproducirala skladbo Fighter kot tematsko skladbo za mango, medtem ko je Umino ilustrirala ovitek CD ploščka.

Skladba Fighter bo še isti dan izšla tudi v obliki za digitalni prenos. Kdor bo torej kupil digitalno kopijo skladbe, bo prejel tudi kodo za dostop do stranske zgodbe mange 3-gatsu no Lion, katero je umino spisala in ilustrirala posebej za ta projekt.
Manga 3-gatsu no Lion govori o mladeniču Kiriami Reiju, kateri je kot otrok izgubil družino in se sedaj sooča s samoto. Želi si postati profesionalni igralec igre shogi. Nekega dne pa po naključju sreča tri sestre Kawamoto, katere prihajajo iz delavskega okrožja mesta in ki postopoma začno odtajati njegovo zamrznjeno srce.

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...