02/09/2014

HITT ta mesec prihaja v Evropo


HITT je netipičen umetnik - pevec, skladatelj in glasbenik z zelo osebnim stilom -, ki uspešno meša rockovske ritme z jazzovskimi baladami, pri čemer je piano nepogrešen element za strukturiranju njegovih melodij. S takšnim pristopom mu uspe zvabiti poslušalce v moderno glasbo in jih prebuditi v svežini, ki je redkokdaj prisotna v klasičnem japonskem popu. To glasbo bomo evropski poslušalci kmalu imeli možnost izkusiti v živo, saj HITT 19. septembra začenja svojo evropsko turnejo, ki se imenuje HITT European Tour ~ 5 years of Love ~.
Turneja bo potekala od 19. septembra do 4. oktobra, na njej pa bo nastopil v kar sedmih evropskih mestih. Tako bo 19. septembra nastopil v Parizu, 21. septembra v Barceloni, 25. septembra v francoskem Roubaixu, 26. septembra v Haagu, 27. septembra v belgijskem Liegu, 28. septembra v Kölnu in 4. oktobra na Dunaju.


Nam najbliže bo vsekakor v Avstriji, kjer bo nastopil 4. oktobra ob 20. uri v klubu Aera, Gonzagagasse 11, Dunaj (glejte zemljevid spodaj). Cena VIP vstopnice znaša 25 €, medtem ko je za standardno vstopnico treba odšteti 15 €. Vstopnice lahko naročite TUKAJ.


Vir: JaMe

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...