19/09/2014

Japonska Box Office lestvica - 13. in 14. september


Kot smo že sporočili v eni izmed prejšnjih objav, je v japonskih kinih na samem vrhu kraljevalo tretje nadaljevanje igrane adaptacije mange Rurouni Kenshin (Potepuh Kenšin), katere avtor je Nobuhiro Watsuki in ki nosi naslov Rurouni Kenshin: Densetsu no Saigo-hen (Potepuh Kenšin: Konec legende). Na drugem mestu pa je ta konec tedna pristala japonska animacija Stand by Me Doreamon, ki je pred tem kar 5 tednov kraljevala na samem vrhu. Naslednja novost na lestvici pa je hollywoodska mega uspešnica Guardians of the Galaxy (Varuhi galaksije), ki se ji je uspelo uvrstiti na tretje mesto. Igrani film Lupin the Third je z drugega mesta zdrsnil na četrto, medtem ko je na petem pristala še ena novost, in sicer japonska drama Maiko, A Lady?. Na lestvici pa je še vedno tudi Rurouni Kenshin: Kyoto taika-hen (Potepuh Kenšin: Ognjeni pekel v Kjotu), ki je ta konec tedna zasedel sedmo mesto. Kako izgleda lestvica od prvega do desetega mesta tokrat, si lahko ogledate spodaj.
01 (00) Rurouni Kenshin: The Legend Ends (Teden: 01)
02 (01) Stand by Me Doraemon (
Teden: 06)
03 (00) Guardians of the Galaxy (
Teden: 01)
04 (02) Lupin the Third (
Teden: 03)
05 (00) Maiko, A Lady? (
Teden: 01)
06 (04) Hot Road (
Teden: 05)
07 (03) Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno (
Teden: 07)
08 (06) Lucy (
Teden: 03)
09 (05) Non-Stop (
Teden: 02)
10 (09) When Marnie Was There (
Teden: 09)

Kot vedno so tudi tokrat izšle še druge japonske novosti, med katerimi tokrat najdemo romantično komedijo The Pinkie, romantično dramo Umi wo Kanjiru Toki, dramo Honey Flappers, sočasno igrani in animejski celovečerc Gekijouban Cardfight!! Vanguard: 3tsu no Game/Neon Messiah, dramo Ginza Namiki Dori: Club Andalucia in triler Murder Workshop. Napovednike za vse te novosti kot tudi za obe japonski novosti med prvo deseterico si lahko ogledate spodaj.

Rurouni Kenshin: Densetsu no Saigo-hen

Maiko, A Lady?

The Pinkie

Umi wo Kanjiru Toki

Honey Flappers

Gekijouban Cardfight!! Vanguard: 3tsu no Game/Neon Messiah

Ginza Namiki Dori: Club Andalucia

Murder Workshop

Vir: Tokyo Hive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...