09/09/2014

Novi dražilnik za igrano adaptacijo mange "Kami-sama no Iu Toori"


Kot smo že poročali, se je japonski virtuoz Takashi Miike lotil novega projekta, ki je adaptacija mange Kakor bogovi želijo (Kami-sama no Iu Toori), katere premiera je v japonskih kinih načrtovana za 15. november. Igralska zasedba filma vključuje igralce in igralke, kot so Sōta Fukushi (igrani film Toshokan Sensō) kot Shun Takahata, Hirona Yamazaki (Lesson of the Evil, Kyō, Koi o Hajimemasu) kot Ichika Akimoto, Shunova prijateljica iz otroštva, Ryunosuke Kamiki (Summer Wars, Howl's Moving Castle, Rurouni Kenshin: Kyoto Taika-hen) kot Takeru Amaya, Shunov nasilje ljubeč sošolec, in  Mio Yūki (ograni film Hakuba no Ōji-sama, Flying Goldfish & the Secret of the World) kot Shōko Takase.

Te dni pa je TOHO na splet splavil tudi novi dražilnik za celovečerno adaptacijo te mange Muneyukija Kaneshira in Akejija Fujimure, ki govori o preživetju srednješolcev. Na čisto preprost dan se na srednji šoli, ki jo obiskuje Shun Takahata, začno dogajati čudne in grozljive stvari. Sredi pouka učitelju v Shunovi učilnici raznese glavo in učenci so primorani sodelovati v grozljivih igrah, če želijo preživeti to nočno môro.

Kot je obljubil Miike, bo film vključeval dve dodatni igri, ki ju ni moč najti v mangi. Ti dve igri sta "Sovražim lažnjivce", ki jo vodi polarni medved, in "Ali lahko brcneš pločevinko?", ki jo vodi ruska Babuška. Dražilnik za ta novi izdelek Takashija Miikeja si lahko ogledate spodaj.


Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...