19/09/2014

V pripravi krvodajalska akcija "Anime Heroes 3"


Jesen že trka na vrata, novo študijsko leto se neusmiljeno približuje, društvo Animov pa že snuje načrte za novo krvodajalsko akcijo Anime Heroes 3, ki jo pripravljajo skupaj s SloAnimejem in našo skupino ter številnimi drugimi skupinami, kakršni sta na primer Anime Tea Time Club in Anime Tea Time Maribor. V Izoli bo ta akcija potekala že tretjič, medtem ko jo bomo v Mariboru tokrat organizirali drugič.
Iz društva Animov so sporočili, da se tokratni krvodajalski akciji pridružujejo tudi kolegi iz Italije, tako da bo v tretje še večja, kot je bila doslej. Kot pravijo, v tretje gre rado, zato upamo, da bo udeležba tako v Izoli kot tudi v Mariboru, Ljubljani in pri italijanskih kolegih čim večja. Upamo tudi, da se boste vsi oboževalci animejev, mang, stripov, filmov, video in družabnih iger opogumili, premagali strah pred izgubo nekaj decilitrov krvi in se soočili z iglo.

Datum in ura, kdaj bo krvodajalska akcija, zaenkrat še nista znana, vas pa bomo, takoj ko bo vse glede tega urejeno, zagotovo obvestili tudi o tem. Za zdaj vam lahko zaupamo samo, da se bo krvodajalska akcija odvijala enkrat v mesecu oktobru. Na Facebooku smo sicer že ustvarili dogodek Anime Heroes 3 Maribor, vendar zgolj v ta namen, da vidimo, koliko je sploh interesentov za udeležbo te krvodajalske akcije v Mariboru, saj je osebju treba javiti približno število. Krvodajalska bo potekala v Centru za transfuzijsko medicino UKC Maribor, Ljubljanska 5, Maribor. Nikar vas naj ne bo strah. Opogumite se in bodite junaki tudi vi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...