22/10/2014

Hiroyuki Takei dela na novi mangi


V prvi številki Shueishine revije Corocoro, katera je izšla 15. oktobra, je spisek mang Hiroyukija Takeija razkril, da se bosta mangi Ultimo in Jumbor v letu 2015 zaključili. Poleg tega bo Takei v tej reviji začel 15. marca 2015 tudi z novo manga serijo Dash! Yonkurō, za katero v reviji namigujejo, da bo avtor povedal "novo legendo" mange Dash! Yonkurō Hajimeja Tokude. Več informacij o mangi bodo nekoliko pozneje še razkrili na uradnem Twitter računu in spletni strani revije.

Revija je tudi potrdila, da sta se mangi Shaman King Zero in Shaman King Flowers, ki sta izhajali v Shueishini reviji Jump X, v začetku tega meseca zaključili. Takei je mango Karakuridōji Ultimo začel izdajati v reviji Jump Square leta 2009. Izdajal jo je v sodelovanju s Stanom Leejem iz založbe Marvel Comics. Shueisha je 10. zvezek z zbranimi poglavji na prodajne police poslala novembra lani. V angleščini bo ta isti zvezek izšel 4. novembra pri Viz Media. Mango Jumbor pa je avtor začel izdajati v reviji Ultra Jump leta 2010, Shueisha pa je 8. zvezek z zbranimi poglavji izdala julija letos.

Kar pa se tiče mange Dash! Yonkurō, je to športna manga, katere avtor je v originalu pokojni Hajime Tokuda. Leta 1989 je po mangi bila posneta celo 25-delna televizijska animejska serija.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Ultimo v angleščini

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Ultimo v nemščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...