24/10/2014

Manga "Rokka Melt" se zaključuje


V decembrski številki Shogakukanove revije Monthly Cheese! sporočajo, da se bo manga Rokka Melt - Fiancé wa Yukiotoko (Rokka Melt - Zaročenci so ogabni snežaki), katere avtorica je Rei Tōma, zaključila v januarski številki revije, katera izide 22. novembra. Tōma je mango v tej reviji začela izdajati leta 2013, založba Shogakukan pa je tretji zvezek z zbranimi poglavji izdala avgusta.

Rokka Melt je zgodba o "hladnem ljubezenskem trikotniku", v kateri je odlična srednješolska atletinja nenadoma zaročena z dvema čednima (ikemen) bratoma, ki sta slučajno snežaka. Medtem ko je mlajši brat, ki je od začetka vzvišen, kasneje pa se njegovo srce omehča, tsundere, je starejš pravi neodgovornež.

Tōmina prejšnja manga serija je bila Dawn of the Arcana, katera se je zaključila lani in je prav tako izhajala v reviji Monthly Cheese!. Manga je že v celoti na voljo v angleškem jeziku, za kar so poskrbeli pri Viz Media, medtem ko za nemške izdaje skrbijo pri založbi Carlsen Manga, ki bo konec leta izdala 12. zvezek.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Dawn of the Arcana v angleščini

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Dawn of the Arcana v nemščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...