16/10/2014

Novembra konec mange "Working!!"


V letošnji 21. številki revije Young Gangan so v petek sporočili, da bo v naslednji številki revije, ki izide 7. novembra, izšlo zadnje poglavje mange Working!!, katere avtorica je Karino Takatsu. Zadnje poglavje bo imelo nekje na sredini barvne strani. Že pred tem so v reviji objavili, da bo zadnji zvezek z zbranimi poglavji izšel 25. decembra, pri čemer bo omejenim izdajam priložen tudi dnevni koledar za leto 2015.

Zgodba mange govori o srednješolcu, fazanu Sōti Takanashiju, ki priložnostno dela v restavraciji z nenavadnimi zaposlenimi. Na svojem delovnem mestu tako spozna majhno, a starejšo srednješolko Popuro, Mahiru, ki se boji moških, veselo Yachiyo, stoičnega kuharskega šefa Satōja, opravljivega kuharja Sōmo in požrešno, leno vodjo Kyōko.

Takatsu je mango začel izdajati v Shonen Ganganu leta 2005, po njej pa so že posneli animejsko serijo, ki šteje dve sezoni, tretja pa je bila odobrena.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...