08/10/2014

Oktobra prihaja manga "Chi no Kyokuchi - Daiya no King-hen"

V letošnji 45. številki Shogakukanove revije Weekly Shonen Sunday je objava, da Haro Asō načrtuje stransko zgodbo mange Imawa no Kuni no Alice (Alice v Mejaštvih), ki nosi naslov Chi no Kyokuchi - Daiya no King-hen (Dežela modrosti - Karov kralj) in bo izšla v naslednji številki zgoraj omenjene revije, katera izide 15. oktobra.

Zgodba te mange se prične, ko Chishiya izzove Karovega fanta v igri Mahjong in se prične "dvoboj neverjetne inteligence", medtem ko manga Imawa no Kuni no Alice govori o mladeniču Ryōheiju Arisuju, dijaku, ki je že naveličan neznosnega vsakdana. Neke noči se s svojim prijateljem Karubejem in Chōbejem odpravi pohajkovat v mesto, ki ga zajame velik ognjemet. Ko se prebudi, ugotovi, da se je trojica znašla v drugačnem svetu in je tako prisiljena sodelovati v igrah za preživetje, če ne želi umreti. V svojem boju za preživetje skušajo tudi najti pot domov.

Asō je mango Imawa no Kuni no Alice začel izdajati leta 2010 v Shogakukanovi reviji Weekly Shonen Sunday S (prej Shonen Sunday Chō). Tako 12., 13. kot tudi 14. zvezku z zbranimi poglavji bo priložena OVA epizoda. 12. zvezek bo na japonske prodajne police prišel 12. oktobra.

Poleg omenjene mange je Asō izdal tudi mango Juhou Kaikin!! Hyde & Closer. Manga je izhajala med leti 2008 in 2010 in vsega skuapj vsebuje 7 zvezkov z zbranimi poglavji, ki so na voljo tudi v angleščini, za kar so poskrbeli pri Viz Media.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Hyde & Closer v angleščini

Vir: ANN

Večer animejev in družabnih iger 7/2024