05/11/2014

Ali se manga "Akira No. 2" s 6. zvezkom zaključi?


Opis dogajanja v 6. zvezku mange Akira No. 2, katere avtor je Hiromasa Okushima, na Amazon.com nakazuje, da bo to po vsej verjetnosti zadnji zvezek. Na Japonskem ga bodo na prodajne police splavili 22. decembra.

Akira No. 2 je manga o prestopnikih, ki se osredotoča na Akiro, drugega najbolj problematičnega mulca na šoli, v kateri je polno učencev z disciplinskimi težavami. Zgodba se osredotoča na spopade med učenci za prevladujočo "alfa" pozicijo.

Okushima (manga Tsuki ni Te o Nobase - QP - Tom & Jerry Gaiden) je mango začel izdajati v Shonengahoshini reviji Young King leta 2012. Založba je 22. septembra izdala že peti zvezek z zbranimi poglavji. Izšla pa je tudi igrana adaptacija, v kateri igrata Ryōta Ozawa (Kaizoku Sentai Gokaiger) kot Akira in kickbokser Yasuhiro Kidō kot vodja tolpe Tsutomu. Film se je v japonskih kinih začel predvajati 27. septembra.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...