09/11/2014

HanaMatsuri 2015


HanaMatsuri je projekt združenja Animatsuri, ki združuje avstrijsko in japonsko plesno tradicijo s cosplayjem. Naslednje leto bo projekt potekal v soboto, 7. marca 2015, v SkyDome, Veranstaltungs- und Seminarzentrum, Schottenfeldgasse 29, Dunaj, Avstrija (glejte zemljevid spodaj). Pričetek programa bo ob 20. uri, vstop pa bo možen od 19. ure. Program s klasično in moderno plesno glasbo bo potekal vse do 2. ure zjutraj.
Prireditev je namenjena vsem oboževalcem animejev in mang, katere veseli in zanima avstrijsko-japonska plesna zabava. Organizatorji obljubljajo tudi obširen program, ki bo vključeval igre, pri katerih boste lahko preizkusili svoje sposobnosti v spretnostnih plesnih igricah kot pri tradicionalnih japonskih "matsurijih", dobro mešanico klasične, plesne in disko glasbe ter izbor najboljšega plesnega para, katerega izberejo obiskovalci tekom večera.



Karte za plesni dogodek so že v predprodaji, ki poteka v dveh fazah. Prva predprodajna faza poteka od ponedeljka, 6. oktobra 2014, do nedelje, 25. januarja 2015. V tej fazi znaša cena karte 16 €. Druga predprodajna faza pa bo potekala od ponedeljka, 26. januarja 2015, do petka, 20. februarja 2015. V tej fazi bo cena znašala 18 €. Od 6. oktobra 2014 do 20. februarja 2015 si lahko za dodatna 2 € rezervirate tudi mizo. Karte bodo vsekakor tudi v prodaji na dan dogodka, vendar bo takrat njihova cena znašala 20 €. Za prednaročila kart kliknite na povezavo tukaj.

Če vas o plesnem dogodku HanaMatsuri 2015 zanima še kaj več, pa je najbolje da odklikate na uradno spletno stran združenja AniMatsuri ali pa všečkate stran na socialne omrežju Facebook. Če ste torej plesni navdušenec in obožujete tako tradicionalno kot tudi sodobno japonsko in avstrijsko glasbo, potem je to dogodek, ki ga vsekakor ne gre zamuditi.

Vir: Animexx, HanaMatsuri

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...