06/11/2014

Japonska Box Office lestvica - 1. in 2. november


V primerjavi s predhodnim koncem tedna je na prvih štirih mestih prišlo do popolne spremembe, saj so ta konec tedna vrh lestvice najbolj gledanih filmov na Japonskem zasedle same novosti. Pa začnimo tokrat za spremembo pri zadnji novosti na lestvici, ki je zasedla četrto mesto. Gre za ameriško fantazijsko avanturo Dracula Untold (Drakula: Skrita zgodba), ki smo si jo lahko ogledali tudi v naših kinih. Tudi na tretjem mestu je novost, ki smo si jo lahko v naših kinih ogledali že v začetku letošnjega leta. Gre za francosko fantazijsko romatično pravljico Le Belle et la Bete (Lepotica in zver). Drugo mesto je tokrat zasedla edina japonska novost, kateri se je uspelo uvrstiti med prvo deseterico, in sicer je govora o romanci Clover (Deteljica). Sam vrh lestvice, torej prvo mesto, pa so zasedli stari mački hollywoodske akcijske scene s filmom The Expendables 3 (Plačanci 3). Kako je bila ta konec tedna videti celotna lestvica, si lahko ogledate spodaj.
01 (00) The Expendables 3 (Teden: 01)
02 (00) Clover (
Teden: 01)
03 (00) Beauty and the Beast (
Teden: 01)
04 (00) Dracula Untold (
Teden: 01)
05 (01) Kinkyori Renai (
Teden: 04)
06 (04) Cape Nostalgia (
Teden: 04)
07 (08) Oh Brother, Oh Sister! (
Teden: 02)
08 (03) The Equalizer (
Teden: 02)
09 (06) Grace of Monaco (
Teden: 03)
10 (05) Eiga Happiness Charge Precure! (
Teden: 04)

Ostale japonske novosti, katerim se ni uspelo uvrstiti med prvo deseterico, pa so tokrat akcijska drama Greatful Dead, akcijski triler 25 NIJYU-GO, drama Baby Blues, mladinska fantzazijska drama Akaneiro Clarinet, mladinska športna komična drama Soften!, znanstveno-fantastični film Wonogawa in drama Hatachi no Kuzu. Napovednike za vse japonske novosti si lahko ogledate spodaj.

Clover

Greatful Dead

25 NIJYU-GO

Baby Blues

Akaneiro Clarinet

Soften!

Wonogawa

Hatachi no Kuzu

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...