27/11/2014

Japonska Box Office lestvica (22. in 23. november)


Ta konec tedna je na lestvici najbolj gledanih filmov v japonskih kinematografih prišlo do kar nekaj sprememb. Na samem vrhu lestvice se je tokrat ustalila hollywoodska znanstveno-fantastična drama Interstellar (Medzvezdje), medtem ko je drugo mesto zasedla japonska fantazijska romanca Miracle Debikuro-kun no Koi to Maho (Čudež: Ljubezen in čarovnija Hudožička). Naslednja novost na lestvici je kitajska komična fantazijska pustolovščina Xi you xiang mo pian (Potovanje na zahod), ki je zasedla peto mesto. Animejski celovečerec Gekijouban Shingeki no Kyojin - Guren no Yumiya (Attack on Titan: Škrltni lok in puščica), kompilacija prvih 13 epizod animejske serije, je zasedel šesto mesto, japonska romantična komedija Omoi Nokoshi pa deveto mesto. Celotno lestvico od prvega do desetega mesta si lahko ogledate spodaj.
01 (00) Interstellar (Teden: 01)
02 (00) Miracle: Devil Claus' Love and Magic (
Teden: 01)
03 (01) As the Gods Will (
Teden: 02)
04 (02) Pale Moon (
Teden: 02)
05 (00) Journey to the West: Conquering the Demons (
Teden: 01)
06 (00) Attack on Titan - The Movie: Crimson Bow and Arrow (
Teden: 01)
07 (03) Beauty and the Beast (
Teden: 04)
08 (04) Clover (
Teden: 04)
09 (00) Omoi Nokoshi (
Teden: 01)
10 (05) Twilight Sasara Saya (
Teden: 03)

Tudi ta konce tedna so izšle japonske novosti, katerim se ni uspelo uvrstiti med prvo deseterico. Tokrat so to mladinska drama Hibi Rock: Puke Afro and the Pop Star, drama Until The Day Comes, romantična drama Taksu, romanca Karen in grozljivka Yugami. Napovednike za vse japonske novosti si lahko ogledate spodaj.

Miracle Debikuro-kun no Koi to Maho

Gekijouban Shingeki no Kyojin - Guren no Yumiya

Omoi Nokoshi

Hibi Rock: Puke Afro and the Pop Star

Until The Day Comes

Taksu

Karen

Yugami

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...