11/11/2014

Manga "Ao Haru Ride" se očitno končuje


V decembrski številki Shueishine revije Bessatsu Margaret sporočajo, da bo Io Sakisaka svojo shojo mango Ao Haru Ride (Blue Spring Ride) kmalu pripeljala do vrhunca. Poleg tega v reviji sporočajo tudi, da se bo že napovedan OAD (original anime DVD) dogajal na poletni večer v času festivala z ognjemetom po zaključku prvega šolskega leta. V tem novem animeju, ki se torej dogaja po 12. epizodi animejske serije, bo med drugimi liki nastopil tudi Tōma Kikuchi (glas mu posoja Yoshitsugu Matsuoka). OAD bo priložen 12. zvezku mange, kateri izide 12. decembra.

Manga Ao Haru Ride govori o Futabi, dekletu, ki je v osnovni šoli bilo zaljubljeno v Kōja Tanako. A po nesporazumu se njuno prijateljstvo konča, ko Kō med poletnimi počitnicami zamenja šolo. V srednji šoli, kjer je poznan pod imenom Kō Mabuchi, pa ga ponovno sreča, kar obrne njen svet na glavo.

Kot že rečeno, je manga navdihnila tudi 12-delno animejsko serijo, decembra pa v japonska kina prihaja tudi igrana adaptacija.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...