13/11/2014

Manga "Gintama" z nepredvajano epizodo animeja na DVD ploščku


V letošnji 50. številki Shueishine revije Weekly Shonen Jump sporočajo, da bo omejena izdaja 58. zvezka mange Gintama, kateri bo izšel 3. aprila 2015, imela priložen DVD plošček z animejem, pri čemer gre za epizodo, katera se ni predvajala na televiziji. Posebna izdaja bo vsebovala tudi ekskluzivni originalni ovitek zvezka, ekskluzivni bralni zaznamek in ekskuzivno razglednico. Slogan za priloženi anime se glasi: "Čas je, da se vsi člani Yorozuye … samo še enkrat prebudijo."

Akcijsko-komična shonen manga Hideakija Sorachija je sicer že navdihnila animejsko serijo, ki se je z nekaj premori predvajala med leti 2006 in 2013. Poleg animejske serije je navdihnila tudi dva animejska celovečerca, slednji z naslovom Gekijōban Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien Nare se je predvajal lansko leto. V nedeljo se je pričela tudi letošnja turneja Jump Special Anime Festa, na kateri predvajajo posebno epizodo animeja Gintama. Weekly Shonen Jump sicer ni potrdil, ali sta anime, kateri bo priložen mangi, in anime, ki se predvaja na Jump Special Anime Festi, ena in ista zadeva.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...