10/11/2014

Novi live DVD in Blu-Ray skupine "flumpool"


Skupina flumpool bo 3. decembra izdala svoj novi live posnetek, ki bo izšel tako na DVD kot tudi Blu-Ray ploščkih. Naslovljen bo flumpool 5th Anniversary tour 2014 "MOMENT" ARENA SPECIAL at YOKOHAMA ARENA. Posnetek bo vseboval nastope s turneje, na kateri so bile v središču skladbe z best of albuma MONUMENT.

Blu-ray in DVD izdaja sta po vsebini identični, saj obe vsebujeta dva ploščka. Na prvem se nahajajo skladbe z zaključnega koncerta v Yokohami, na drugem pa so ovekovečene skladbe z nastopa v Nagoyi. Obema izdajama pa je priložena tudi 100-stranska foto-knjiga.

Povrhu vsega pa bo 3. decembra na spletu svoja virtualna vrata odprla tudi posebna spletna stran, katera bo na voljo samo kupcem DVD ali Blu-Ray izdaja. Na voljo bo vse do 31. marca 2015. Naslov spletne strani in vstopna koda bosta priloženi live-izdajam. Na njej bi naj bilo mogoče najti še neobjavljene fotke s koncerta, posnetke iz zakulisja in še marsikaj. Spodaj si še lahko ogledate dva promocijska posnetka o tem, kaj vse bi naj DVD oz. Blu-Ray izdaja vsebovala.



Vir: JaME

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...