04/11/2014

Prihaja manga "Full Dozer"


V letošnji 23. številki Shueishine revije Margaret sporočajo, da bo Ayumi Komura (Mixed Vegetables) s prvo janurasko številko revije, katera izide 5. decembra, začela izdajati mango z naslovom Full Dozer.

V reviji to novo mango opisujejo kot serijo z "dinamičnim ljubezenskim trikotnikom". Zgodba se osredotoča na dekle, ki se zaljubi v televizijskega igralca, kateri je tudi njena prva ljubezen. Poleg tega ima to isto dekle prijatelja iz otroštva, kateri je zaljubljen vanjo. Televizijski igralec jo tako hoče speljati osebi, katera je ves čas bila ob njej.

V reviji Margaret so sicer že avgusta sporočili, da Komura načrtuje novo mango in tri kratke (one-shot) mange. Prvo kratko mango z naslovom Amber je izdala v 18. številki revije, ki je izšla 20. avgusta, medtem ko je druga z naslovom Hatsukoi Harinezumi (Ježeva prva ljubezen) izšla v 19. številki, tretja z naslovom uno x uno pa v 20. številki.

Komura je pred vsem tem po petih letih izhajanja 2. maja zaključila shojo mango Usotsuki Lily (Lažnjivka Lily), katera je pod naslovom Girls Love Twist na voljo tudi v nemškem jeziku, za kar so poskrbeli pri založbi Tokypop. Zaenkrat je izšlo 6 zvezkov. Njeno najbolj znano delo pa je vsekakor manga Mixed Vegetables, ki je na voljo tudi v angleškem jeziku tako v tiskani kot tudi digitalni obliki, za kar so poskrbeli pri Viz Media.

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Usotsuki Lily v nemščini

buy the book from The Book Depository, free delivery
Manga Mixed Vegetables v angleščini

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...