02/11/2014

Prihaja manga "Hatsukoi Honya"


V torek so v novembrski številki Hakusenshine revije Melody sporočili, da bo mangaka Shin Takahashi (Saikano) v februarski številki revije, katera izide 28. decembra, začel izdajati novo manga serijo z naslovom Hatsukoi Honya (Knjigarna prve ljubezni).

Zgodba mange se bo odvijala nekaj let po Takahashijevi prejšnji mangi Ano Shōtengai, no Honya, no Chiisana Oku-san no O-Hanashi (Zgodba o majhni lastnic trgovine, knjigarne v tisti nakupovalni četrti), ki je v tej isti reviji izhajala leta 2013. Osredotočala se bo na Genjija, fanta, ki redno obiskuje to knjigarno.

Takahashi je med leti 2002 in 2004 v Shogakukanovi reviji Weekly Shonen Sunday izdajal tudi mango Kimi no Kakera, vendar se je kasneje odločil, da jo bo raje izdajal v knjižnih zvezkih. Tako je mango  izdajal do julija 2010, ko je založba Shogakukan izdala zadnji, deveti zvezek. Med leti 2007 in 2009 je bila manga na premoru. Najbolj poznan pa je Takahashi po svoji mangi Saikano, ki je prav tako izhajala pri založbi Shogakukan med leti 2000 in 2001. Po njej so posneli televizijsko animejsko serijo, OVA serijo in igrani film.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...