13/11/2014

Začenja se zadnja sezona mange "Yūgo - Kōshōnin"


V letošnji 23. številki Kodanshine revije Evening sporočajo, da bosta Shinji Makari in Shuu Akana v naslednji številki, katera izide 25. novembra, začela izdajati "zadnjo sezono" mange Yūgo - Kōshōnin (Pogajalec Yūgo). Prvo poglavje Yugo -Final- bo vsebovalo 48 strani, med katerimi bodo tudi barvne strani.

Zgodba se osredotoča na Yuga Beppuja, pogajalca, ki ni še nikoli izgubil primera. Njegovo znanje več jezikov in mednarodne zveze mu pomagajo držati zaobljubo, da bo opravil vsakršno sprejeto nalogo. A njegova kariera ubere povsem novo pot, ko ga neka ženska zaprosi, naj ji pomaga rešiti očeta iz ujetništva v Pakistanu. Po nalogi na bližnjem vzhodu Yugo sprejema primere na Japonskem, v Hong Kongu, Rusiji in drugod po svetu.

Originalna manga o Yūgu je izhajala v Kodanshini reviji Monthly Afternoon med leti 1994 in 2004. Leta 2004 je potem manga začela izhajati v reviji Evening pod naslovom Yūgo - Kōshōnin. Kodansha je vsega skupaj izdala 38 zvezkov z zbranimi poglavji. Po mangi je leta 1999 nastal tudi Makarijev roman Yugo the Negotiator in Russia and India, ki razširja zgodbo o prvih pogajanjih iz mange.

Po mangi so leta 2004 prav tako posneli 13-delno animejsko serijo, ki se osredotoča na dogajanje v Pakistanu in Rusiji.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...