01/11/2014

Znan datum za AniNite 2015


AniNite, največja avstrijska konvencija o animejih, mangah in Japonski bo potekala tudi naslednje leto, saj so se organizatorji odločili, da bodo točno za noč čarovnic razkrili, kdaj točno bo naslednje poletje ponovno zažarelo v pravi pravcati japonski vročici, ki bo razgrela vsakega slehernega oboževalca animejev, mang, video in namiznih iger ter cosplayerje.
AniNite 2015 bo tako potekal od petka, 28. avgusta 2015, do nedelje, 30. avgusta 2015. Letošnji AniNite je podrl vse rekorde prodajanosti, saj je bil popolnoma razprodan, Multiversum pa je pokal po šivih, saj so bile kapacitete kompleksa popolnoma zasedene. Zaradi te prenatrpanosti so se organizatorji odločili, da bo verjetno treba poiskati novo lokacijo, ki zaenkrat še ni znana in verjetno še lep čas ne bo.

Če vas zanimajo najnovejše informacije o tej največji avstrijski konvenciji o animejih, mangah in Japonski, je najbolje, da redno spremljate njihovo stran na socialnem omrežju Facebook, kjer redno obveščajo o pripravah na konvencijo. Lahko pa tudi odklikate na njihovo uradno spletno stran, ki pa trenutno še vedno vsebuje informacije o letošnji konvenciji.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...