04/12/2014

Program hrvaške konvencije CroTaku Fest 2014

O hrvaški konvenciji CroTaku Fest smo že pisali, a takrat še žal ni bil znan točen program, kaj vse se bo na konvenciji odvijalo. Takrat smo o konvenciji zapisali sledeče:
Zadnji mesec letošnjega leta se približuje, z njim pa še zadnje konvencije pri nas in v naši bližnji okolici. Medtem ko bo sredi decembra pri nas v Ljubljani potekala že tradicionalna konvencija Makkon, bodo v Zagrebu letos prvič priredili konvencijo CroTaku Fest, ki bo potekala v soboto, 6. decembra 2014, in nedeljo, 7. decembra 2014. Odvijala se bo v prostorih Buena Vista Cluba Zagreb, Savska 120, Zagreb, Hrvaška (glejte zemljevid spodaj).

Program konvencije še zaenkrat ni znan. Vstopnina na konvencijo znaša 10 HRK (1,30 €). Če vas zanimajo dodatni podatki o konvenciji, pa je najbolje, da odklikate na njihovo uradno stran na socialnem omrežju Facebook ali na dogodek na tem istem socialnem omrežju, kjer lahko potrdite svojo udeležbo.

Danes pa so organizatorji objavili tudi program konvencije. Tako se bo to soboto in nedeljo v Zagrebu dogajalo marsikaj. Pa poglejmo, kaj vse so pripravili za obiskovalce:

SOBOTA, 6. DECEMBRA 2014
(RUMENA DVORANA)
14:00 HomeStuck predavanje
15:00 Yaoi predavanje
16:00 FanArt tekmovanje
17:00 Warhammer predavanje
18:00 Cosplay Act tekmovanje
(ZELENA DVORANA)
16:00 Yaoi Kissing Booth
19:30 Razglasitev zmagovalca FanArt in Cosplay Act tekmovanja
20:00 Just Dance
22:15 HeartGold karaoke
00:00 Hit the Dance Floor (DJ King)

NEDELJA, 7. DECEMBRA 2014
(RUMENA DVORANA)
13:15 Anime projekcija
16:00 Vocaloid predavanje
17:00 HomeStuck predavanje
18:00 Cosplay tekmovanje
20:00 Just Dance
22:00 HeartGold karaoke
00:00 Hit the Dance Floor (DJ King)
(ZELENA DVORANA)
16:00 Yaoi Kissing Booth

Takšno bo torej dogajanje na CroTaku Festu. Če vas karkoli zanima in če si želite druženja s sosednjimi otakuji, potem vas organizatorji vsekakor vabijo, da se jim pridružite na dogodku.

Vir: CroTaku Fest FB