01/12/2014

Tudi AniNite 2015 v Multiversumu Schwechat

Mesec dni nazaj smo zapisali, da je znan datum za AniNite 2015, največjo avstrijsko konvencijio o japonski kulturi, mangah in animejih. Takrat smo o samem dogodku zapisali sledeče:
AniNite 2015 bo tako potekal od petka, 28. avgusta 2015, do nedelje, 30. avgusta 2015. Letošnji AniNite je podrl vse rekorde prodajanosti, saj je bil popolnoma razprodan, Multiversum pa je pokal po šivih, saj so bile kapacitete kompleksa popolnoma zasedene. Zaradi te prenatrpanosti so se organizatorji odločili, da bo verjetno treba poiskati novo lokacijo, ki zaenkrat še ni znana in verjetno še lep čas ne bo.
Kot kaže, so se organizatorji odločili, da ne bodo poiskali nove lokacije, temveč ponovno organizirali dogodek v Multiversumu Schwechat, Möhringgasse 4, Schwechat (Dunaj), Avstrija (glejte zemljevid spodaj), in to kljub dejstvu, da je letošnji AniNite pokal po šivih zaradi ogromnega števila obiskovalcev. Če bo naslednje leto ponovno takšna gneča kot letos, potem bo vsekakor treba poiskati lokacijo, ki dovoljuje večje kapacitete obiskovalcev.

To so zaenkrat vse nformacije. Ko bo znanega kaj več, vas bomo o tem obvestili. Lahko pa odklikate tudi sami na njihovo stran na socialnem omrežju Facebook za več informacij.

Vir: AniNite FB