03/01/2015

KAMIJO prihaja februarja v Evropo


Pevec, tekstopisec in glasbeni producent KAMIJO je danes eden izmed najprepoznavnejših obrazov na visual kei sceni. Skozi svoja leta ustvarjanja je dokazal, da se počuti domače tako v romantičnem pop rocku kot tudi energetičnem simfoničnem metalu. Naj bo njegova glasba nežna ali udarna, vedno jo karakterizirajo prelepe melodije in izpiljena estetika. Na njegovo glasbo vplivata predvsem Paul Mauriat in Richard Clayderman, medtem ko vrtnice in vampirji igrajo pomembno vlogo v glasbenih svetovih, ki jih ustvarja. Sprva je sodeloval z različnimi glasbenimi skupinami, leta 2013 pa se je odločil za solo kariero.

Ker glasbenik letos praznuje 20. obletnico ustvarjanja, se bo konec februarja odpravil na svetovno turnejo, ki se bo imenovala KAMIJO WORLD TOUR 2015 -20th ANNIVERSARY BEST- in jo bo začel v Evropi. Nam najbliže bo nastopil v nemškem Kölnu, in sicer 5. marca 2015. Za VIP vstopnico je treba odšteti 65 €, medtem ko standardna vstopnica stane 42 €. Vstopnice za njegove evropske koncerte lahko naročite tukaj.

V sklopu evropskega dela svetovne turneje bo torej nastopil še 28. februarja 2015 v Moskvi, 1. marca 2015 v Helsinkih, 3. marca 2015 v Londonu, 7. marca 2015 v Marseillu in 8. marca 2015 v Parizu. Pri tem je treba tudi poudariti, da je pri slednjih dveh cena standardne vstopnice cenejša kot pri koncertu v Nemčiji, saj je v tem primeru za vstopnico treba odšteti zgolj 38 €. Še cenejša pa je standardna vstopnica za koncert v Helsinkih, saj vas bo tam stala zgolj 35 €.

Če ste torej navdušenci nad visual keijem, potem vsekakor ne smete zamuditi te edinstvene priložnosti, na kateri bo avtor izvajal skladbe tako s preteklih albumov, kot so Versailles, LAREINE, NEWSODMY, kot tudi s trenutno aktualnega solo projekta.

Vir: JaME

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...