12/01/2015

Marca koncert "Video Games Live" na Dunaju

V nedeljo, 22. marca 2015, se bo ob 19:30 v dvorani Gasometer, Guglgasse 12/461, Dunaj, Avstrija (glejte zemljevid spodaj) začel multimedijski koncert Video Games LIVE™. Dogodek ne bo spremljal zgolj osrednji koncert, temveč tudi številne stranske dejavnosti.


Medtem so o samem dogodku organizatorji zapisali sledeče:
Video Games LIVE™ je glasbeni spektakel, na katerem boste lahko slišali v živo glasbo iz najpopularnejših video iger, med drugim tudi iz serije iger Final Fantasy, Mega Man in Monkey Island. Avtor in producent projekta je super zvezdnik igričarske industrije Tommy Tallarico, ki bo občinstvo osebno pospremil skozi celoten glasbeni večer. Z velikim zborom in orkestrom, brilijantnim svetlobnim šovom, interaktivnimi igrami in solo nastopi bo ta večer enkratno multimedijsko doživetje.
Predstavljajte si torej rockovski koncert združen z močjo in emocijami simfoničnega orkestra. Prireditev je primerna za vse generacije in ustvarja neke vrste povezavo med svetovoma klasične in popularne glasbe. 
Za več informacij o samem dogodku lahko odklikate na uradno spletno stran. Verjetno pa vas tudi zanima, kolikšna je cena za ogled te multimedijske ekstravagance. V dvorani so na volji sedeži od prve (KAT1) do četrte kategorije (KAT4). Poleg tega je odvisno, ali želite klasično karto ali VIP karto, ki vam omogoča tudi vstop v zaodrje in številne druge ugodnosti. Tako so cene kart sledeče:
  • Sedež KAT1 = 72,40 €
  • Sedež KAT1 + VIP = 147,40 €
  • Sedež KAT2 = 62,30 €
  • Sedež KAT2 + VIP = 137,30 €
  • Sedež KAT3 = 52,10 €
  • Sedež KAT3 + VIP = 127,10 €
  • Sedež KAT4 = 42,00 €
  • Sedež KAT4 + VIP = 117,00 €
Vse naštete karte lahko rezervirate oz. kupite na povezavi TUKAJ. Za informacijo o dogodku pa se zahvaljujemo Nippon Nation, ki so lepo prijazno delili dogodek na svoji strani na socialnem omrežju Facebook.

Če vas torej zanimajo video igre in še posebej glasba v njih, potem je to verjetno dogodek, ki ga nikakor ne bi smeli zamuditi. Če se ga boste torej udeležili, vam želimo obilo multimedijskih in glasbenih užitkov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...