22/02/2015

GANGLION aprila tudi v Avstriji


Japonska rockovska skupina GANGLION bo od 28. marca do 12. aprila na evropski turneji, ki bo naslovljena GANGLION “Etoile TOUR” LIVE IN EUROPE. V sklopu te turneje bo skupina tako nastopila v desetih evropskih metropolah. Nam najbliže bo skupina nastopila v Avstriji, in sicer v Jugend- und Kulturzentrum Explosiv, Bahnhofgürtel 55a, Gradec, Avstrija (glejte zemljevid spodaj), kjer bo nastopila v četrtek, 9. aprila 2015, ob 19:30.
Karte so že v predprodaji. Zanje je treba trenutno odšteti 13 €. Karte bodo vsekakor tudi v prodaji na dogodku samem, le da bo takrat treba seči nekoliko globlje v žep, saj bo stala okroglih 15 €. Karte so v predprodaji pri SunsetStar, Reitschulgasse 27, Gradec in pri In and Out Records, Neutorgasse 47, Gradec.



Glasba j-rockovske skupine GANGLION je barvita mešanica popa, emo, rocka in akustične glasbe, ki je rezultat glasbenih talentov vsake posamezne članice zasedbe. Ime skupine odraža simbolično referenco njihovega odnosa, ki je "biti v središču stvaritve". Dekleta so prvič nastopila v tujini leta 2014 na Oni-Conu v Teksasu, in od takrat želijo napraviti korak dalje ter se prebiti na rockovsko mainstream sceno. Zasedbo sicer sestavljajo štiri članice: pevka in kitaristka oni, basistka yui, kitaristka sagara in bobnarka vivi.



Če še niste slišali, kako dekleta zvenijo, potem si lahko zgoraj ogledate tudi enega izmed njihovih glasbenih spotov.

Vir: JaME, Explosiv

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...