22/02/2015

J-rockovski duet ADAMS aprila tudi v Sloveniji


J-rockovski duet ADAMS je že od 14. februarja na evropski turneji imenovani ADAMS SEXPLOSION EU TOUR. Dvojica jo je začela v poljskem Vroclavu in jo bo 9. maja zaključila v romunski Bukarešti. V sklopu svoje turneje pa bosta nastopila tudi v Sloveniji, in sicer v ponedeljek, 13. aprila 2015, v Orto Baru, Grablovičeva ulica 1, Ljubljana (glejte zemljevid spodaj).
Vstopnice so že v predprodaji. Za VIP vstopnico boste odšteli 25 €, cena standardne vstopnice pa znaša 12 €. Prednaročite jih lahko na spletni strani društva Touhou, in sicer na povezavi tukaj.


ADAMS je torej 'neo seksualen' visual kei rockovski duet, ki v svoje skladbe, videe in življenje vključuje tematiko homoseksualnosti. Člana zasedbe sta pevec ADAM in kitarist Shota Yokoyama, ki sta z ustanovitvijo dueta in glasbo hotela ustvariti nekaj izvirnega, revolucionarnega in brezčasnega. Njun cilj je bil, da na novo napišeta zgodbo Geneze, a tokrat namesto z Adamom in Evo kar z dvema Adamoma.

Vir: JaME, Touhou

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...