15/02/2015

Maja prihaja NyanCon 2015


Pri naših južnih, severnih, vzhodnih in zahodnih sosedih se konvencije kar vrstijo. No, tudi v naši majhni podalpski državici je dogajanje še kar pestro, čeprav bi lahko bilo tudi bolje. Tokrat prihaja še ena novička od naših avstrijskih sosedov, kjer bo v soboto, 16., in nedeljo, 17. maja, potekala konvencija o animejih, mangah in Japonski, ki sliši na ime NyanCon. Odvijala se bo v prostorih Volkshaus Pichling, Lunaplatz 4, Linz, Avstrija (glejte zemljevid spodaj).
V soboto se bo dogajanje pričelo ob 10:30 in končalo ob 21:30, medtem ko se bo konvencija v nedeljo odvijala med 10:30 in 19:00. Tudi karte so že v predprodaji in bodo vse do 30. aprila 2015. Za sobotno karto boste tako v predprodaji odšteli 12 €, za nedeljsko 9 € in za ConTicket oz. dvodnevno karto 20 €. Vsekakor bo karte možno kupiti tudi na blagajni na sami konvenciji, le da bodo takrat nekoliko dražje. Za sobotno karto boste tako morali odšteti 14 €, za nedeljsko 11 € in za ConTicket 22 €. Karte lahko prednaročite na povezavi tukaj.


Na konvenciji se bo marsikaj dogajalo, saj organizatorji obljubljajo pester odrski program, zanimiva predavanja, kjer so že izpostavili predavanje o sladkarijah na Japonskem, številne delavnice ter različne natečaje in tekmovanja, pri čemer se bo vse vrtelo okoli mang, animejev in Japonske.

Če želite ves čas biti na tekočem, je najbolje, da spremljate njihovo uradno spletno stran ali pa bodisi všečkate njihovo stran na socialnem omrežju Facebook bodisi spremljate objave na omrežju Twitter.

Vir: NyanCon

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...