12/06/2015

Konvencija japonske popkulture Sakuga Gaiden 2015 (Slv)


KONVENCIJA JE ODPOVEDANA!!!

Sedaj je končno uradno. Konvencija japonske popkulture Sakuga Gaiden 2015 se bo odvijala v soboto, 20. junija 2015, med 9. in 22. uro v prostorih Gospodarskega razstavišča, Dunajska cesta 18, Ljubljana (glejte zemljevid spodaj).
O konvenciji je trenutno znanih le nekaj okvirnih informacij, ki vključujejo koncert japonske skupine, preko 20 stojnic (od tradicionalne kulture do popkulture in trgovin), ogromen predstavitveni prostor novih iger in tehnologij, prostor za tekmovanja in preizkus video iger, turnir v igri League of Legends, galerijo, kjer bodo potekale umetniške delavnice ter razstava in še marsikaj.


Tudi cena kart je že znana, vendar le-te še zaenkrat niso v predprodaji. Karte bodo uradno v predprodaji od 30. aprila do 13. maja, njihova cena pa bo sledeča:
- Konvencijska vstopnica: 7,99 € (predprodaja), 9,99 € (redna cena);
- Koncertna vstopnica: 16,99 € (predprodaja), 19,99 € (redna cena);
- Koncertna vstopnica (early entrance): 29,99 € (predprodaja), 34,99 € (redna cena).

Ob nakupu koncertne vstopnice (tako v predprodaji kot v redni prodaji) lahko konvencijsko vstopnico dobite po polovični ceni (3,98 € (predprodaja) oz. 4,98 € (redna cena)). Za otroke do 7. leta starosti pa je vstop na konvencijo prost. Karte bo torej od 30. aprila možno naročiti na povezavi tukaj.

Za več informacij o sami konvenciji pa je najbolje, da odklikate na njihovo uradno spletno stran ali pa pokukate v dogodek na socialnem omrežju Facebook. Ker je cilj konvencije biti bolj mednarodnega značaja, se na Facebooku obvešča tako v slovenščini kot tudi v angleščini, kar je tudi razlog, da smo mi spisali novičko v treh jezikih: slovenskem, angleškem in nemškem.

Vir: Sakuga Gaiden

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...