14/05/2015

Animoku druženje 6/2015


Tokratno Animoku druženje bo nekoliko drugačno od dosedanjih, saj tokrat na njem prvič ne bo projekcije. Tudi ura tokratnega druženja je nekoliko spremenjena, saj gre za posebno druženje, ki ga bomo namenili tako članom skupine Animoku kot tudi ostalim zainteresiranim obiskovalcem. Pa gremo kar lepo po vrsti.

Animoku druženje 6/2015 se bo torej odvijalo v petek, 15. maja 2015, ob 17. uri, kot vedno, v Twist baru na Koroški c. 62 v Mariboru, le da tokrat ne bomo v kletnem prostoru, temveč zunaj, kjer bomo pekli čevapčiče in palačinke ter se družili ob družabnih oz. namiznih igrah in igrah s kartami.

Poleg vsega tega dogajanja bomo priredili tudi majhen srečelov (vsak 1 € donacije = 1 srečka; 10 € donacije = 10 srečk + 1 gratis). Ker financiramo čevapčiče in sestavine za palačinke iz lastnih žepov, tudi hrana ne bo povsem zastonj. Tako bomo od vsakega, ki se bo udeležil piknika in se hotel malce najesti, pobirali simboličen prispevek 2 €.

Vsekakor bo na voljo tudi bralni kotiček, kjer boste lahko prebrali kakšno mango/knjigo. Če vas zanima seznam celotnega Animoku dogajanja v mesecu maju, ga najdete na naši Facebook strani oz. s klikom na tole povezavo. Vsi člani pa lahko dostopate tudi do podrobnih informacij o dogodku v naši zaprti Facebook skupini oz. s klikom na tole povezavo.

V primeru slabega vremena pa bomo ponovno v kletnem prostoru, piknik pa bo odpadel, medtem ko se bodo palačinke vseeno pekle.

--POSODOBLJENO 15. 5. 2015: Zaradi slabega vremena danes odpadeta piknik in srečelov, palačinke pa bomo vseeno pekli. Vsi člani, ki ste bili na Animoku Admin pikniku, imate palačinke pokrite, medtem ko se bo od vseh ostalih pobiral simboličen prispevek 1 € za nabavljene sestavine.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...