19/05/2015

Animoku druženje 7/2015


Ta petek, 22. maja 2015, ob 17:00 imamo ponovno Animoku druženje v Twist baru na Koroški c. 62 v Mariboru. Tokrat smo za vas pripravili druženje ob družabnih oz. namiznih igrah (4 v vrsto, Potapljanje ladjic, Uno, Upss! Ena, Črni Peter ...) in predstavitev kar dveh iger z japonskimi kartami, poznanimi kot Hanafuda - koi-koi in hachi-hachi.

Program tokratnega druženja bo sledeči:
17:00 Druženje ob družabnih igrah
19:00 Predstavitev kart Hanafuda
20:00 Druženje ob družabnih igrah

Skozi celotno dogajanje bomo imeli tudi srečelov s privlačnimi nagradami. Za vsak 1 €, ki ga boste donirali za namene naše skupine, boste prejeli eno srečko. Če pa boste donirali 10 €, boste poleg 10 srečk dobili še eno gratis.

Če vas torej zanima igranje s kartami Hanafuda, potem vas vsekakor vljudno vabimo, da se nam pridružite. Dogajanje je neke vrste generalka pred Dnevom Japonske v Ljubljani, o katerem smo že pisali in kjer bomo prav tako predstavljali igro koi-koi (morda celo hachi-hachi), ki se igra s temi kartami.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange Golden Kamuy dobi še letos nadaljevanje

Na uradnem profilu na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za filmsko adaptacijo mange Golden Kamuy , katere avtor je Satoru Noda, so razk...