01/06/2015

Krvodajalska akcija ANIME BLOOD DONOR 2/2015


torek, 9. junija 2015, ob 15:30 bo v prostorih Centra za transfuzijsko medicino, Ljubljanska ulica 5, Maribor potekala druga letošnja krvodajalska akcija ANIME BLOOD DONOR, ki jo pripravljamo skupaj s primorskim društvom Animov.
Če torej obožujete animeje, mange in ste nasploh "geek", potem se opogumite in bodite junaški, pravični ter trdoživi kot vaš najljubši heroj v kakšnem animeju, mangi, filmu, seriji ali igri. Nikoli se ne ve, morda bo prav vaša kri tista, ki bo rešila kakšno življenje.

V kolikor ste se odločili darovati kri, potem lahko svojo udeležbo potrdite v dogodku, ki smo ga ustvarili na socialnem omrežju Facebook.

Po krvodajalski akciji pa se nam lahko pridružite še pri ogledu filma katastrofe SAN ANDREAS, ki si ga bomo ogledali v mariborskem Cineplexxu. Točno uro, kdaj se film predvaja, bomo še sporočili. Če ste član skupine Animoku, lahko do Animoku kino dogodka dostopate tudi tukaj.

Se torej vidimo na krvodajalski.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...