02/08/2015

Japonsko popoldne v Logatcu


Aikido klub Logatec v nedeljo, 6. septembra 2015, od 13. do 17. ure organizira dogodek z naslovom JAPONSKO POPOLDNE V LOGATCU, ki se bo dovijal v grajskem parku Vitez, Tržaška cesta 91a, Logatec. V primeru slabega vremena pa bo prireditev prestavljena v športno dvorano Logatec, Šolska pot 4a, Logatec. Vsi ti podatki so razvidni tudi na prvi strani letaka, ki ga lahko vidite spodaj.
Znan je že tudi program dogodka, na katerem sodeluje tudi naša skupina, saj bodo članice naše skupine predstavile japonska tradicionalna obličila, ki so poznana pod imenom kimono. V tradicionalna japonska oblačila se boste lahko tudi oblekli in se v njih fotografirali, za kar bodo poskrbela naša vešča dekleta. Če vas torej zanima, kako bo videti natančen program dogajanja, pa je najbolje, da si ogledate hrbtno stran letaka, ki jo najdete spodaj.
Kot že piše na zgornjem letaku, je vstop na prireditev prost, organizatorji pa vas vljudno vabijo, da se ga udeležite in okusite Japonsko kulturo skozi različne čute.

Vir: Aikido klub Logatec

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...