03/08/2015

Praznovanje 6. obletnice skupine Animoku


Kot ste lahko videli, že zadnja dva meseca praznujemo našo 6. obletnico obstoja, kar smo začeli z mesečnimi nagradnimi igrami. Tako smo prejšnji mesec že poklonili 1-mesečni Premium dostop do Crunchyrolla, naslednjega nagrajenca, ki bo prejel 1-mesečni Premium dostop do Crunchyrolla pa bomo, kot smo obljubili, izžrebali na sejmu stripov in družabnih iger Animé 2015 v Izoli. Zadnja nagradna igra pa bo potekala v mesecu septembru in se bo zaključila v soboto, 26. septembra 2015, ko bomo za vas pripravili celodnevni dogodek, s katerim bomo dokončno zabeležili našo 6. leto obstoja.

Zaenkrat je dogodek označen zgolj kot Animoku Anniversary Project 2015, vendar bomo v naslednjih dneh razkrili njegov uradni naziv. Zaenkrat lahko razkrijemo samo to, da bo potekal v soboto, 26. septembra 2015, od 10. do 20. ure. Glede lokacije pa trenutno še potekajo pogajanja, tako da bomo le-to razkrili tudi v naslednjih dneh.

Glede konkretnega dogajanja pa lahko rečemo, da bo tematika "Gremo v šolo" oz. "Šolski dnevi", kar pomeni, da se bomo osredotočali na japonski šolski sistem oz. japonsko šolsko življenje, tako da bo vse potekalo v obliki različnih šolskih dejavnosti. Tako bomo vsekakor predstavili japonski šolski sistem in japonsko šolsko življenje, manjkala pa tudi ne bo predstavitev japonskih tradicionalnih oblačil. Zahvaljujoč Veleposlaništvu Japonske v Sloveniji pa bomo po vsej verjetnosti imeli še dva posebna gosta iz Japonske. Več informacij vam še zaenkrat ne moremo zaupati, vendar pa vas vsekakor vabimo, da napredek glede našega dogodka spremljate na socialnem omrežju Facebook.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...