01/09/2015

Konvencija Rikon 2015


V hrvaški Reki bo od 9. do 11. oktobra potekala konvencija fantastike, poznana pod imenom Rikon. Dogodek se bo odvijal v prostorih Filozofske fakultete Univerze v Reki, Sveučilišna avenija 4, Reka, Hrvaška.
Za konvencijsko karto, ki zajema vse tri dni dogodka, boste odšteli 60 HRK (8 €), v primeru, da ste namaskirani oz. cosplayjate pa samo 30 HRK (4 €). Za petkovo dnevno karto boste plačali 30 HRK (4 €), za sobotno 40 HRK (5 €), medtem ko bo v nedeljo vstop prost.

Razen tega, da bo na konvenciji potekalo tekmovanje v cosplayju zaenkrat še ni znano kaj več, saj prijave za sodelovanje na dogodku potekajo še do 15. septembra, tako da verjetno lahko kaj več informacij pričakujemo po tem datumu.

Če želite biti na tekočem z dogajanjem o konvenciji, odklikajte na njihovo uradno spletno stran (kliknite tukaj) ali pa na njihovo stran na socialnem omrežju Facebook (kliknite tukaj).

Vir: spletna stran konvencije Rikon

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...