31/10/2015

Februarja nova avstrijska konvencija OtakU.TaCHi


KONVENCIJA ODPOVEDANA!!!
(update: 23. 11. 2015)

Pri naših avstrijskih sosedih se število konvencij na temo animejev, mang in Japonske iz leta v leto veča. Tako bo naslednje leto bogatejše za še eno konvencijo, ki sliši na ime OtakU.TaCHi. Konvencija se bo odvijala od petka, 26. februarja 2016, do nedelje, 28. februarja 2016, in sicer na isti lokaciji kot AniNite, torej v Multiversumu Schwechat, Möhringgasse 4, Schwechat, Avstrija.
Trenutno so o konvenciji na voljo samo osnovni podatki. Vsekakor konvencija ne more biti brez stojnic s prodajnimi artikli, tako da organizatorji obljubljajo pestro izbiro figur, mang, animejev in druge, z animeji in mangami povezane robe. Manjkala ne bodo tudi tekmovanja, saj se lahko veselite tekmovanja v cosplayju, fanart tekmovanja, AMV tekmovanja, tekmovanja v risanju mang, tekmovanja Minecraft Designer in plesnega tekmovanja Anime Dance Battle. Poleg stojnic in tekmovanj bodo na dogodku potekale tudi različne delavnice, obljubljajo pa se tudi zvezdniški gostje.

Karte za dogodek so v predprodaji že od 29. septembra, cene zanje pa se gibljejo od 15 € do 40 €, odvisno za koliko dni nameravate obiskati konvencijo. Karte lahko prednaročite na spletni strani Ticketjet oz. če kliknete na povezavo tukaj, cene zanje pa so sledeče:
  • Dnevna karta - petek = 15 €
  • Dnevna karta - sobota = 18 €
  • Dnevna karta - nedelja = 15 €
  • ConTicket (3-dnevna karta) = 30 €
  • ConPack S + ConTicket = 40 €
  • ConPack M + ConTicket = 40 €
  • ConPack L + ConTicket = 40 €
  • ConPack XL + ConTicket = 40 €
Če želite o konvenciji izvedeti še kaj več ali če želite o konvenciji biti čim bolje obveščeni, pa vam priporočamo, da redno spremljate uradno spletno stran (kliknite tukaj) ali dogodek na socialnem omrežju Facebook (kliknite tukaj). V kolikor bo o samem dogodku znanega še kaj več, pa vas bomo obvestili tudi mi, še posebej kar se tiče zvezdniških gostov.

Vir: OtakU.TaCHi

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...