01/10/2015

Potopisno predavanje o Japonski v Satchmu

Jutri, 2. oktobra 2015, bo plesno društvo The SwingBrats ob 21. uri v Jazz klubu Satchmo, Strossmayerjeva 6, Maribor organiziralo predavanje o Japonski, ki ga bo vodi njihov plesni učitelj Miha Eder, ki se je nekaj časa nazaj mudil po Japonski in se odločil, da bo to svojo izkušnjo delil z ostalimi.

Plesno društvo The SwingBrats je na socialnem omrežju Facebook že ustvarilo dogodek, do katerega lahko dostopate, če kliknete na povezavo tukaj. V samem dogodku, v katerem vabijo vse, ki so željni plesa in zanimivosti o Japonski, so zapisali sledeče:
Člani našega društva se ukvarjamo z različnimi aktivnostmi, tu in tam pa se pojavi priložnost, da svoje aktivnosti predstavimo ostalim članom in ljubiteljem swinga.

Čez poletje je bil naš učitelj Miha na Japonskem, kjer se je spoznaval z lokalno kulturo, s tamkajšnjim swing plesom, pa tudi z lokalnimi taborniki.

Svoja doživetja nam bo predstavil v petek ob 21. uri v Satchmu. Po potopisu se bomo vrteli na swing ritme.

Toplo vabljeni :)

P.S.: v kolikor imaš tudi ti kakšno idejo za kak dogodek, bomo veseli idej :)

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...