21/01/2016

NyanCon 2016


V Volkshaus Pichling, Lunaplatz 4, Linz, Avstrija se bo v soboto, 28. maja 2016, in nedeljo, 29. maja 2016, odvijala konvencija o Japonski, animejih in mangah, ki je poznana pod imenom NyanCon 2016. V soboto bo konvencija potekala od 10:30 do 21:30, v nedeljo pa od 10:30 do 19:00.
Tudi spletna stran konvencije že deluje s polno paro, na njej pa lahko najdete že kar nekaj informacij o samem dogodku. Če želite brskati po njihovi spletni strani, potem kliknite na povezavo tukaj. Te dni pa so ustvarili že tudi dogodek na socialnem omrežju Facebook, kjer se lahko pogovarjate z oboževalci ali kontaktirate organizatorje, če imate kakšna vprašanja. Za dogodek na Facebooku kliknite na povezavo tukaj.

Odprta pa so tudi že prednaročila vstopnic, ki jih lahko torej dobite po ugodnejši ceni kot na dan dogodka. Tako so cene vstopnic v prednaročilu sledeče:
 1. Sobotna vstopnica: 15 €
 2. Nedeljska vstopnica: 13 €
 3. Con-Ticket (dvodnevna vstopnica): 22 €
Na dan dogodka pa bo vsekakor treba seči nekoliko globlje v žep, vendar pa bodo na voljo druge ugodnosti, kakršna je npr. družinska vstopnica. Cene bodo na dan dogodka torej sledeče:
 1. Sobotna vstopnica: 18 €
 2. Sobotna družinska vstopnica (1 starš + 1 otrok): 22 €
  Vsak nadaljnji otrok (do 4 otroci): 5 €
 3. Nedeljska vstopnica: 16 €
 4. Nedljska družinska vstopnica (1 starš + 1 otrok): 18 €
  Vsak nadaljnji otrok (do 4 otroci): 4 €
 5. Con-Ticket (dvodnevna vstopnica): 25 €
Kaj lahko torej pričakujemo na letošnji konvenciji? Vsekakor so organizatorji izpostavili skupino Flying Sushi Theatre, ki na letošnjem dogodku pripravlja popolnoma novo predstavo, ki združuje risani seriji Avatar: The Last Airbender in The Legend of Korra, kar je tudi razvidno iz spodnje slike. Nikakor pa to ni vse, kar se bo dogoajalo, saj bodo poleg te predstave potekali še številne delavnice, predavanja in tekmovanja.
Vir: NyanCon

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...