02/02/2016

Animoku večeri animejev in namiznih iger se vračajo


Po polletni odsotnosti se končno spet vračajo Animoku druženja s projekcijami, vendar z majhnimi spremembami. Medtem ko so prej bila druženja vsak teden, bodo po novem vsak drugi teden in se selijo s četrtkov na soboto. Razlog za tako odločitev leži v združitvi z društvom Zlati Goblin (za več informacij o tem društvu kliknite tukaj), ki ima druženja prav tako vsako drugo soboto, tako da bodo naša in njihova druženja potekala izmenično.
Naše prvo letošnje druženje, odslej poznano kot Animoku večer animejev in namiznih iger, bo tako v soboto, 13. februarja 2016, od 17:00 do 23:00 v Vetrinjskenm dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor. Za prvo druženje smo tako pripravili majhno poslastico v samem programu, saj smo hoteli obeležiti naš nov začetek. Tako se bo program osredotočal na igro s kartami Weiß Schwarz, na voljo pa bodo tudi druge namizne igre, ob katerih boste lahko uživali. Prav tako lahko s sabo prinesete svoje igre in jih delite z nami. Vrhunec druženja pa bomo kronali z animejsko projekcijo, ki vam jo poklanja Crunchyroll. Program našega prvega letošnjega večera bo torej sledeči:
17:00 Uvod
17:15 Predstavitev igre s kartami Weiß Schwarz
17:45 Weiß Schwarz turnir in prosto igranje namiznih iger
21:00 Anime projekcija: Schwarzwesmarken - epizode 1-4 (Crunchyroll)*


Na naši strani na socialnem omrežju Facebook smo tudi objavili program za cel mesec, ki vključuje tudi informacije o druženjih društva Zlati Goblin, tako da imate vse informacije o aktivnostih naše skupine in društva Zlati Goblin, pod čigar okriljem sedaj delujemo, na enem mestu. Do programa za mesec februar lahko dostopate, če kliknete tukaj, do tega dogodka na Facebooku pa sledite povezavi tukaj.

* Projekcija je v originalnem japonskem tonskem zapisu in z angleškimi podnapisi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...