07/03/2016

Animoku: Večer animejev in namiznih iger 3/2016


To soboto, 12. marca 2016, bo od 17:00 do 23:00 v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor (prostor Freske) potekal že tretji letošnji Večer animejev in namiznih iger.

Tokratno druženje bo potekalo v malce bolj prostem slogu oz. sproščenem vzdušju, saj se za tokrat nismo odločili pripraviti nobenih predavanj ali tekmovanj. Na tokratnem Večeru boste tako lahko igrali namizne igre, igro s kartami Weiß Schwarz, zapeli kakšno skladbo v karaokah ali pa odplesali kakšno rundo na Dance Dance Revolution oz.njegovi računalniški različici StepMania.

Tudi projekcija bo na tem druženju, vendar smo se odločili, da bosta obe projekciji ta mesec za vse nečlane skrivnost, tako da se boste morali prepričati osebno, kaj se gleda. Kako postati član skupine Animoku ali društva Zlati Goblin smo pojasnili spodaj. Člani naše skupine, ki vas zanima, kaj se bo gledalo na tokratnem druženju, pa lahko kliknete tukaj in boste preusmerjeni na naš zasebni blog, ki je dostopen samo članom. Kot vedno si pridržujemo pravico do spremembe programa.

Tokratni program je torej sledeč:
17:00 Prosto igranje namiznih iger/karaoke/StepMania
21:00 Projekcija za člane skupine Animoku*/društva Zlati Goblin**

*Člani skupine Animoku postane preprosto. Obiščete vsaj eno naših druženj, da vidimo, ali zares obstajate, nam daste vašo elektronsko pošto in/ali Facebook kontakt, in že ste včlanjeni. Preprosto. Prednost je, da lahko izveste naslove projekcij, ki jih ne razkrijemo širši javnosti, ter da spoznate glavne člane naše skupine in se pogovarjate s somišljeniki.

**Članstvo v društvu Zlati Goblin, če se odločite biti redni član, pa znaša 15 €/letno (ni nujno treba biti član, je pa dobrodošlo za kritje (morebitnih) stroškov delovanja društva).


Svojo udeležbo lahko potrdite v dogodku na socialnem omrežju Facebook. Vstop na dogodek pa je kot vedno prost.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...