07/03/2016

Prihaja nova manga Arine Tanemure


Novice o tem, da prihaja nova manga avtorice Arine Tanemure, ki nam je že servirala mange, kot so Full Moon O Sagashite, Kamikaze Kaitou Jeanne in Shinshi Doumei Cross, je znana že nekaj časa, vendar so šele v soboto na uradni strani revije Margaret založbe Shueisha razkrili bolj točne informacije o tem novem avtoričinem delu. Poleg tega so to soboto tudi na spletni strani Mantan Web objavili stran iz prvega poglavja te mange.

Razkrili so torej, da bo manga nosila naslov Akuma ni Chic×Hack in da bo premierno izšla v osmi številki revije Margaret, ki izide 19 marca. Slika iz mange bo krasila tudi naslovnico revije, medtem ko bo prvo poglavje zajemalo kar 41 strani, pri čemer bo začetna stran mange v barvni izvedbi.

Manga, ki je v bistvu fantazijska romanca, se tako osredotoča na mlado demonsko princeso, ki se zaljubi v človeškega fanta, ki ga je že srečala v svojih otroških letih in ga nikakor ni mogla pozabiti. Ko odraste, znova odide na Zemljo in se z njim sreča. V reviji Margaret so pred tem dražili bralce, da gre za "nekoliko drugačno obliko romance".

Zadnja solo manga, na kateri je delala Tanemura, je bila Neko to Watashi no Kinyōbi, ki je prav tako izhajala v reviji Margaret in se je zaključila novembra lani, medtem ko že od oktobra dalje sodeluje z Yui Kikuto pri ustvarjanju mange Shunkan Ryle, ki izhaja v reviji Monthly Comic Zero-Sum založbe Ichijinsha.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...