15/04/2016

Prihajata novi manga seriji Takako Shimure in Fumiko Fumi


Na uradni spletni strani revije Be x Boy, ki jo izdaja založba Libre Publishing, so pretekli teden razkrili, da tako Takako Shimura kot tudi Fumiko Fumi pripravljata vsaka svojo novo manga serijo. Prvi poglavji obeh mang bosta izšli v junijski številki revije, ki izide 6. maja.

Medtem ko je že znano, da bo nova manga Fumiko Fumi nosila naslov Josō Danshi to Menhera Oji-san (Transvestitski mladenič in stric z duševno motnjo), pa iz založbe Libre Publishing do sedaj še niso sporočili naslova Shimurine mange.

Fumijino mango založba draži z naslednjimi besedam: "Si ljubka prvovrstna dama, a kot se je izkazalo na socialnih omrežjih, si fant, ki se oblači kot dekle?!"

Za Shimurino mango pa so zapisali naslednje: "Ne glede kako zelo me skrbi, odgovor bo vse jasno razkril. Ampak ljubim te."

Takako Shimura je med drugim tudi avtorica mang Wandering Son in Aoi Hana, ki sta obe bili adaptirani tudi v animejski seriji. Odgovorna je tudi za načrtovanje likov v znanstveno-fantastični animejski seriji Aldnoah.Zero in šele prihajajoči animejski adaptaciji romanov o bejzbolu avtorice Atsuko Asano z naslovom Battery the Animation.

Fumiko Fumi pa je pred kratkim zaključila svojo mango Kannushi-san to Boku no Kanojo, ki je izhajala v reviji You, katero izdaja založba Shueisha. Manga je že tudi dobila svoj prvi in edini zvezek z zbranimi poglavji, ki je izšel januarja lani. Med njenimi drugimi deli so mange, kot so Fundari Kettari, Onna no Ana in Bokura no Hentai. Njeni mangi Koi ni Tsukimono in Onna no Ana sta bili celo adaptirani v igrana celovečerca, ki sta oba izšla v letu 2015.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 9/2024

V soboto, 13. 4. 2024, ob 17. uri ste vabljeni na Večer animejev in družabnih iger 9/2024 , ki bo potekal v Kulturnem inkubatorju na Korošk...