20/05/2016

Animoku: Večer animejev in namiznih iger 5/2016


To soboto, 21. maja 2016, bo v Vetrinjskem dvoru (prostor Freske) v Mariboru od 17. do 23. ure potekal že peti Večer animejev in namiznih iger, ki jih pripravljamo pod okriljem društva Zlati Goblin. Čeprav ves čas govorimo o večeru animejev in namiznih iger, pa bomo naslednje tri večere namenili nostalgiji in animirankam iz 80. in 90. let prejšnjega stoletja.
Na tokratnem druženju si bomo tako ogledali po mnenju mnogih eno najboljših risanih serij, ki je kdajkoli prišla iz Disneyjevih studiev - GARGOYLES. Na našem druženju si bomo ogledali prvih pet epizod te kultne risane serije in upamo, da se nam boste pridružili na tej naši poti vzdolž ulice spominov. Namen teh naslednjih nostalgičnih dogodkov pa je, da ob vsej tej računalniško animirani navlaki znova obudimo občutek za klasično animacijo, ki v zahodnjaškem svetu že precej tone v pozabo, medtem ko animeji še nekako uspevajo bolj ali manj uravnoteženo uporabljati oboje. Vstop na dogodek je vsekakor prost.

Poleg ogleda te risane klasike pa bomo na tokratnem druženju spet igrali različne namizne igre in igre s kartami, vadili za Weiß Schwarz in se znova pomerili v karaokah. Tako bo naš tokratni program sledeči:

17:00 Prosto igranje namiznih iger/karaoke
19:00 Sestanek glede MokuMatsuri: Yami no Shinzou
21:00 Nostalgična projekcija: GARGOYLES: AWAKENING (epizode 1-5)*


*Projekcija je namenjena članom skupine Animoku. Člani skupine postanete preprosto. Obiščete vsaj eno naših druženj, da vidimo, ali zares obstajate, nam daste vašo elektronsko pošto in/ali Facebook kontakt, in že ste včlanjeni. Preprosto. Prednost je, da lahko izveste naslove projekcij, ki jih ne razkrijemo širši javnosti, ter da spoznate glavne člane naše skupine in se pogovarjate s somišljeniki.


Svojo udeležbo na dogodku lahko potrdite tudi na socialnem omrežju Facebook, in iscer če kliknete na povezavo tukaj.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...