29/05/2016

Animoku: Večer animejev in namiznih iger 6/2016


Na tokratnem dogodku Animoku: Večeru animejev in namiznih iger, ki bo potekal v soboto, 4. junija 2016, od 17. do 23. ure v prostoru Freske v Vetrinjskem dvoru, Vetrinjska ulica 30, Maribor se nadaljujejo dnevi nostalgije, saj se s projekcijo znova vračamo v začetek 90. let prejšnjega stoletja. Kot vedno, je vstop na dogodek prost, tako da ste vabljeni tako člani skupine Animoku kot tudi društva Zlati Goblin, pa tudi vsi ostali obiskovalci.
Tudi tokrat se boste lahko preizkusili v različnih namiznih igrah in igrnju igre Weiß Schwarz ter se medsebojno pomerili v karaokah. Za vas smo torej pripravili še en dogodek, na katerem se boste lahko imeli lepo in se pogovarjali s somišljeniki o temah, ki zanimajo vas in njih.

Na tem dogodku bomo imeli tudi sestanek glede našega japonskega festivala MokuMatsuri: Yami no shinzou, ki ga prirejamo septembra. Na sestanek ste vabljeni vsi sodelujoči kot tudi ostali, ki bi kakorkoli želeli prispevati k čim bolj uspešni izvedbi dogodka.

Kar pa se tiče projekcije, si bomo tokrat ogledali prve štri epizode Disneyjeve klasike TALESPIN. Prav tako bomo pred pričetkom projekcije na kratko predstavili predvajano risano serijo, ki se je na malih zaslonih premierno predvajala v letih 1990/1991.

Program tokratnega dogodka bo torej sledeči:
17:00 Druženje ob družabnih igrah/karaokah
19:30 Animoku sestanek: MokuMatsuri 2016
21:00 Predstavitev risane serije TaleSpin
21:15 Ogled risane serije TALESPIN (4 epizode)

Svojo udeležbo na tokratnem dogodku lahko potrdite tudi v dogodku, ki smo ga ustvarili na socialnem omrežju Facebook, do katerega lahko dostopate, če kliknete na povezavo TUKAJ.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...