13/06/2016

Animoku: Večer animejev in namiznih iger 7/2016


Na tokratnem dogodku Animoku: Večer animejev in namiznih iger, ki se bo odvijal to soboto, 18. junija 2016, od 16. do 23. ure v prostoru Freske v Vetrinjskem dvoru, Ventrinjska ulica 30, Maribor, smo za vas pripravili nekoliko drugačen program, saj gre za zadnji dogodek pred poletnimi oddihi.

Tako smo za vas tokrat pripravili igranje igre CAMEL UP: SUPERCUP, pri čemer gre za razširjeno različico oroginalne igre Camel Up, pri kateri lahko sedaj sodeluje 10 igralcev namesto dosedanjih 8.

Vsekakor se bodo igrale tudi ostale igre, tako da se lahko prodružite tudi vsi, ki si želite igrati igre, kot so Weiß Schwarz, Munchkin, The Resistance, Gloom, Hoax in druge. Kot vedno se boste lahko pomerili tudi v karaokah.

Za zadnje druženje pred oddihi pa smo za vas ob 21. uri pripravili tudi projekcijo presenečenja, tako da ste vljudno vabljeni k ogledu. Povemo vam lahko samo to, da gre za projekcijo v originalnem tonskem zapisu z angleškimi podnapisi. Če ste član skupine Animoku si sicer lahko pogledate, za katero projekcijo gre, saj imate člani vedno to prednost, da veste, kaj se gleda. Če vas torej zanima, kaj si bomo ogledali, potem kliknite tukaj.

V glavnem, tokratni program je torej sledeči:
16:00 Druženje ob namiznih igrah/karaokah
17:00 Igranje igre CAMEL UP: SUPERCUP + ostale igre/karaoke
21:00 Projekcija presenečenja

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi v dogodku na socialnem omrežju Facebook, in sicer če kliknete na povezavo tukaj. Vstop na dogodek je, kot vedno, prost.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...