14/06/2016

Igra s kartami Force of Will prejme animejski celovečerec


Japonska spletna stran z animejskimi novicami Anime! Anime! je v ponedeljek poročala, da je animejska adaptacija igre s kartami Force of Will dobila zeleno luč in da je njen izid načrtovan za leto 2018. Na tej isti spletni strani tudi dodajajo, da je animejski celovečerec, ki bo naslovljen enostavno Force of Will the Movie, zgolj prvo poglavje še večjega animejskega projekta.
Animejski celovečerec bo v bistvu "omnibus" šestih različnih kratkih zgodb, ki slonijo na tej igri s kartami. Vsaka bi naj bila dolga približno 15 minut. Tako je doslej o teh zgodbah znano sledeče:
Podjetje Force of Will Inc. je na Japonskem to igro s kartami začelo izdajati oktobra 2012, sedaj pa je tudi že na voljo v angleškem jeziku. Na osnovi te igre so v preteklih letih tako v japonščini kot tudi angleščini nastale že številne spletne adaptacije v obliki mang in kratkih zgodb.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...